top of page
 • Hvordan betaler vi for nettkurs?
  Vi tilbyr kun faktura som betalingsmetode. Faktura blir sendt til oppgitte e-postadresse, eller sendt som EHF om dette er tilgjengelig.
 • Hvordan betaler vi for et fysisk kurs?
  Når dere har bestilt et fysisk kurs til oss og alle detaljer er på plass i rundt kurset, utsteder vi en faktura til dere. Denne skal være betalt før instruktøren dukker opp hos dere for å avholde kurset.
 • Kan vi få et tilbud på kurs fra dere?
  Ønsker dere et kurstilbud er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.
 • Hva skjer om jeg ikke betaler faktura innen fristen?
  Da vil vi minne deg på ubetalt beløp/faktura med en purring. Hvis purringen ikke blir betalt sender vi faktura videre til vår inkasso partner Kravia AS for videre oppfølging. NB: En mottar ikke kursbevis før faktura er betalt.
 • Hvordan bestiller/booker vi et bedriftsinternt kurs?
  Det er bare å ta kontakt med oss enten på telefon eller e-post. Når vi sammen har alle detaljer på plass rundt deres ønsket kurs, så sender vi en ordrebekreftelse på bestilling av bedriftsinternt kurs.
 • Hvilket forfall har dere på valg av faktura som betaling?
  Vi har standard 7 dager forfall fra tilgang er gitt til nettkurset og ikke annet er avtalt på forhånd. Vi minner om at kursbevis/kompetansebevis ikke blir utstedt før innbetalingen er registrert, og at tilgang til kurs blir begrenset/stoppet dersom betaling ikke mottas.
 • Gjennomføring av praktisk øvelse (slokkeøvelse) for Varme arbeider nettkurs
  Gjeldende fra 01.02.2024: Instruktør for praktisk slokkeøvelse skal være godkjent instruktør i ordningen eller ansatt i brannvesen med kompetanse på gjennomføring av praktisk slokkeøvelse.
 • Tilbyr dere bedriftsinterne kurs i hele Norge?
  Ja. Gjennom vår samarbeidspartner har vi tilgang til et tett nettverk av instruktører i hele Norge, så uansett hvor du er og ønsker et bedriftsinternt kurs, så kommer vi når enn du måtte ønske.
 • Kan dere avholde slokkeøvelsen hos oss?
  Ja, det kan vi. Dette forutsetter at dere har en egnet plass å avholde slokkeøvelsen på.

Finner du ikke svar på ditt spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne! Legg igjen ditt navn og telefon nummer så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg snarest.

Takk for din henvendelse! Vi tar kontakt innen kort tid.

bottom of page