top of page

GTMKOMPETANSE

Vi har som mål å tilby kurs som er pedagogisk utformet og enkelt forståelige, samtidig som de oppfyller lovpålagte krav, forskrifter og bransjestandarder.

GTM Kompetanse har tilstedeværelse i flere byer, inkludert Trondheim, Bergen, Stavanger, Kongsvinger og Kristiansund.

Våre oppdragsgivere er både private og offentlige foretak.

Digitale opplæringsløsninger

GTM Kompetanse har lang erfaring med digital opplæring, og tilbyr både nettkurs og interaktiv undervisning i digitale klasserom.

Vi tilbyr blant annet kurs som stillaskurs, liftkurs, fallsikringskurs, brukerkurs stillas og varme arbeider som nettkurs.

Hos oss er alltid kursbevis/sertifikat inkludert i kurset. 

Skreddersydd opplæring for bedrifter – få kompetansen du trenger

Flere og flere bedrifter velger å tilpasse opplæringen sin for å møte spesifikke utviklingsbehov og nå forretningsmål. Vi tilbyr skreddersydde opplæringsplaner basert på grundige kompetansevurderinger, som sikrer effektiv læring. Bedriftsintern opplæring gir fleksibilitet når det gjelder tid og sted, slik at det passer for deg og din bedrift. 

 

Kontakt oss for mer informasjon om skreddersydd opplæring.

Åpne kurs – rimelige og effektive løsninger

Vi tilbyr også åpne kurs som holdes over hele landet, åpne for alle som ønsker å delta. Vi avholder også åpne klasseromskurs på forespørsel.

Dette er ideelt for enkeltpersoner eller mindre bedrifter med begrenset opplæringsbehov. Se vår nettside for kursinformasjon og påmelding.

Erfarne instruktører - din garanti for en vellykket opplæringsopplevelse

GTM Kompetanse er opptatt av å sette deg som kunde i sentrum av vår opplæringsprosess. For å sikre at du får mest mulig ut av opplæringen og føler deg trygg gjennom hele prosessen, benytter vi oss av dyktige instruktører med solid faglig bakgrunn og fremragende undervisningsevner.

 

Instruktørene har omfattende erfaring innenfor ulike fagfelt, inkludert brannvern, bygg- og anleggsbransjen, ambulansetjenesten, helsevesenet, samt beredskap og redning.

 

Din investering er i trygge hender med våre instruktører.

bottom of page