top of page

Personvernerklæring

GTM Kompetanse (Org.No.: 929033787) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på vårt nettsted www.gtmkompetanse.no.

Hvilke personopplysninger behandles?

GTM Kompetanse samler i informasjon som:

  • Firmanavn

  • Kontaktperson

  • Firmaadresse/fakturaadresse

  • Telefonnummer og e-postadresse

  • Informasjon om din bruk av nettsiden.

  • Kredittkortinformasjon.

  • CV og søknader.

Hvor hentes opplysningene fra?

Informasjonen innhentes gjennom skjemaer på nettsidene, chatfunksjon og informasjon som blir manuelt lagt inn av vår administrasjon når noen blir kunde. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempler på skjemaer:

  • Kontaktskjemaer.

  • Skjemaer ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider.

  • Skjemaer for påmelding til webinar, fysiske kurs og nettkurs.

  • Skjemaer for rekruttering ved stillingsutlysninger.

  • Skjemaer for kurstilbud.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen som samles inn via en til enhver tid oppdatert og sikkert installasjon av Wix, og lagres i en SQL-database som ligger på wx-hosting.no. Informasjon om kunder og potensielle kunder lagres i tillegg i vårt CRM-system.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi bruker underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og kurs. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av GTM Kompetanse. 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Hva er formålet?

Personopplysningene behandles for å kunne tilby og gi tilgang til våre produkter og tjenester. Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvilke rettigheter har den registrerte?

Du har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dersom du mener at GTM Kompetanse ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 94441703
E-post: post@gtmkompetanse.no
Adresse: Hjortestien, 7160 BJUGN

bottom of page