Tilbyr GTM Kompetanse klasseromskurs?

Ja. Vi gjennomfører mange klasseromskurs i løpet av ett år. Vi har godt samarbeid med kursholdere i hele Norge med gode evalueringer fra tidligere kurs. Vi håndplukker de beste kursholdere innenfor hvert fagområde for å innfri dine forventninger. Våre kursholdere kommer fra forskjellige bransjer og har god erfaring og fagkunnskap om fagene de underviser i.

Hva menes med klasseromskurs?

Klasseromskurs er kurs som gjennomføres i klasserom hos deres bedrift. Våre instruktører kommer til dere og gjennomfører kurset i sin helhet. Dette betyr også at vi kan skreddersydd kurset for å møte deres behov.

Kan man kombinerer klasseromskurs med nettkurs?

Ja, det er ofte en smart måte. I tillegg til det fysiske møte med instruktørene kan kursdeltakerne fordype seg i fagstoff på nett, enten presentert i en webinar eller nettkurs, eller en kombinasjon.

Hvordan bestiller vi et klasseromskurs?

Når dere har funnet kurset dere ønsker, er det bare å fylle ut skjeamet på produktsiden. Vi tar kontakt med dere innen kort tid med et tilbud til deres bedrift. 

Er det MVA på klasseromskurs?

Nei. Det er ikke merverdiavgift (mva) på fysiske kurs. 

Planlagte kurs finner du i vår kurskalender. Hvis dere ønsker bedriftsinternt kurs så kan dere be om et tilbud.


Varme arbeider

kr 2 490,-

Kurset er rettet mot personell, som må dokumentere en praktisk slokkeøvelse i forbindelse med varme arbeider.                        

Praktisk slokkeøvelse

kr 1 990,-

Kurset er rettet mot personell, som må dokumentere en praktisk slokkeøvelse i forbindelse med varme arbeider.                          

Stillasmontørkurs

kr 12 490,-

Stillasmontørkurs over 9 meter dekker kravene i forskrift om utførelse av arbeid § 17-4 og NS9700-1:2016. Kurset inkluderer teori og praksis.


Stillaskurs 2-9 meter

kr 11 490,-

For arbeid med stillas mellom 2 og 9 meter skal arbeidstaker ha dokumentert opplæring i montering, demontering, endring og kontroll av stillaser. Kurset inkluderer teori og praksis.

Stillaskurs 2-5 meter

kr 9 990,-

For arbeid med stillas mellom 2 og 5 meter skal arbeidstaker ha dokumentert opplæring i montering, demontering, endring og kontroll av stillaser. Kurset inkluderer teori og praksis.

Fallsikringskurs

kr 2 490,-

Vårt fallsikringskurs gir teoretisk og praktisk opplæring i sikker bruk av utstyr. Kurset er pålagt for arbeid over 2 meter og dekker utstyr, teknikker, begrensninger og vanlige feil


Brukerkurs stillas

kr 2 990,-

I henhold til «Forskrift om utførelse av arbeid» § 17-5 skal arbeidsgiver sikre opplæring i bruk av stillas, inkludert montering og demontering, jf. § 17-8 andre ledd.

Liftkurs (personløfter)

kr 2 490,-

Norske myndigheter krever at arbeidstakere som bruker lift har dokumentert opplæring. Arbeidsgiver er ansvarlig for opplæringen, jf. «Forskrift om utførelse av arbeid» § 10-2.

FSE- kurs

kr 2 290,-

Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). Dette er kun teori kurs.


FSE- kurs med førstehjelp

kr 2 990,-

Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) for å sikre at arbeid utføres på en trygg måte.

Førstehjelpskurs (5 timer)

kr 15 990,-

Vårt førstehjelpskurs gir deg verktøyene du trenger for å handle raskt og effektivt, enten det gjelder en kollega, et familiemedlem, eller en fremmed. Vi anbefaler at det ikke går mer enn 12 måneder mellom hver opplæring.

Førstehjelpskurs (3 timer)

kr 13 990,-

Vårt førstehjelpskurs gir deg verktøyene du trenger for å handle raskt og effektivt, enten det gjelder en kollega, et familiemedlem, eller en fremmed. Vi anbefaler at det ikke går mer enn 12 måneder mellom hver opplæring.


Hjertestarter kurs med førstehjelp

kr 14 990,-

Dette kurset gir deg verktøyene du trenger for å handle raskt og effektivt om uhellet er ute. Kurset gir teoretisk og praktisk kunnskap om hjertestartere. Vi anbefaler at det ikke går mer enn 12 måneder mellom hver opplæring.

Førstehjelpskurs for barnehageansatte (5 timer)

kr 15 990,-

5 timers kurs. Kurset har spesielt fokus på førstehjelp på barn og de skadene og sykdommene barn er mest utsatt for.​​​​ Vi anbefaler at det ikke går mer enn 12 måneder mellom hver opplæring.                                                              

Førstehjelpskurs for barnehageansatte (4 timer)

kr 14 990,-

4 timers kurs. Kurset har spesielt fokus på førstehjelp på barn og de skadene og sykdommene barn er mest utsatt for.​​​​ Vi anbefaler at det ikke går mer enn 12 måneder mellom hver opplæring.                                                               


Førstehjelpskurs for barnehageansatte (3 timer)

kr 13 990,-

3 timers kurs. Kurset har spesielt fokus på førstehjelp på barn og de skadene og sykdommene barn er mest utsatt for.​​​​ Vi anbefaler at det ikke går mer enn 12 måneder mellom hver opplæring. 

Brannvernkurs

kr 3 990,-

Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Dette er et teorikurs.                                             

Brannvernkurs m/slokking

kr 4 990,-

Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Kurset inneholder teori + praktisk slokkeøvelser.


Branntettingskurs

kr 5 990,-

Branntettingskurs er for arbeidere innen elektro, rørlegger og ventilasjon, samt entreprenører som trenger forskriftsmessig branntetting for å fullføre prosjekter. Kurset er teoretisk og gir nødvendig kunnskap for å sikre forskriftsmessig arbeid.

Truckførerkurs (T4)

kr 7 990,-

Arbeidsmiljøloven krever at truckførere gjennomgår kurs med teoretisk og praktisk opplæring.  Opplæringen skal gi kandidaten praktisk forståelse for prinsippene for truckens konstruksjon, virkemåte, kjøremåte, lastdiagram og sikkerhetsutstyr. 

Truckførerkurs (T8)

Kontakt oss

Arbeidsmiljøloven krever at truckførere gjennomgår kurs med teoretisk og praktisk opplæring.  Opplæringen skal gi kandidaten praktisk forståelse for prinsippene for truckens konstruksjon, virkemåte, kjøremåte, lastdiagram og sikkerhetsutstyr.


G4- Traverskran

Kontakt oss

For å føre G4 traverskran i Norge, må du ha sertifisert opplæring og kompetansebevis. Kurset gir eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av traverskran samt god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.                           

G8- Lastebilkran

Kontakt oss

G8 kurset vil gi deg god innsikt i lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. Kurset gir eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av traverskran samt god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

G2- Tårnkran

Kontakt oss

Målet med kurset er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av tårnkran, samt god innsikt i prinsippene for tårnkranets konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. For å kunne melde deg på dette kurset må du ha modul 1.1 og modul 2.3 (G11)                       


G1- Mobilkran

Kontakt oss

G1 mobilkran kurset gir innsikt i konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk av mobilkran. Kurset fokuserer på grunnopplæring i sikker bruk av mobilkraner for å unngå uhell og ulykker ved løfteoperasjoner.

Maskinførerkurs (M1-M6)

Kontakt oss

Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.      

G11- Løfteredskap

Kontakt oss

Hensikten med kurset er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere samt løfteansvalige en god grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap og løfteoprasjoner slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoprasjoner unngås.


Våtromskurs- Grunnmodul

Kontakt oss

Grunnmodulen er et tverrfaglig kurs for alle som ønsker mer kunnskap om våtromsbygging, og det er også utgangspunktet for å kunne ta modul A, B og C.

Våtromskurs- Modul A

Kontakt oss

Kundene forventer en håndverker med våtromsertifikat. Når du blir sertifisert, er det viktig å følge Byggebransjens våtromsnorm (BVN) ved utførelse av arbeider i våtrom.

Våtromskurs- Modul B

Kontakt oss

Med gjennomført “Modul B – (faglig leder) ledelse av prosjektering og utførelse” kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».                                  


Våtromskurs- Oppdatering

Kontakt oss

Kurset er beregnet på fagfolk som tidligere er sertifisert i modul A, B eller C.


Bedriftsinterne kurs for økt kompetanse og sikkerhet

Våre bedriftsinterne kurs er designet for å møte behovene til bedrifter som ønsker fleksibel og effektiv opplæring for sine ansatte. Med et bredt utvalg av kurs som dekker alt fra brannvern til kranhåndtering, sikrer vi at dine ansatte får riktig kompetanse for å utføre arbeidet trygt og i samsvar med regelverket. Kursene kan tilpasses spesifikke behov i bedriften og gjennomføres på deres arbeidsplass.

Sikkerhetskurs og sertifiseringer

Varme arbeider: Lær å håndtere varme arbeider som sveising og skjæring på en sikker måte. Dette kurset dekker kravene til sertifisering for brannforebygging.

Praktisk slokkeøvelse: En praktisk øvelse som gir dine ansatte ferdighetene til å bruke brannslukkere og annet slokkeutstyr effektivt ved en nødsituasjon.

Stillasmontørkurs: Få nødvendig opplæring i montering av stillas i henhold til gjeldende regler. Dette kurset er for deg som vil bli sertifisert stillasmontør.

Stillaskurs 2-9 meter: Opplæring for de som skal montere og bruke stillas i høyder mellom 5 og 9 meter.

Stillaskurs 2-5 meter: Få opplæring i sikker montering og bruk av mindre stillas på opptil 5 meter.

Fallsikringskurs: Dette kurset gir opplæring i bruk av fallsikringsutstyr for å redusere risikoen ved arbeid i høyden.

Brukerkurs stillas: Lær hvordan du trygt kan bruke stillas uten å montere det selv.

Liftkurs (personløfterkurs): Opplæring i sikker bruk av lifter og personløftere, for å forhindre ulykker på arbeidsplassen.

Førstehjelpskurs og livreddende opplæring

Førstehjelpskurs: Lær de viktigste ferdighetene innen førstehjelp, som kan være avgjørende i en nødsituasjon.

Førstehjelpskurs - Barn: Spesialisert førstehjelpskurs for å lære å håndtere nødsituasjoner med barn.

Hjertestarterkurs: Opplæring i bruk av hjertestarter (AED) og hvordan du kan redde liv i tilfelle av hjertestans.

Kran-, maskin- og truckførerkurs

Truckførerkurs (T1-T5): Dette kurset dekker grunnleggende opplæring i bruk av forskjellige typer trucker (T1-T5) for sikker håndtering og transport.

Truckførerkurs (T4): Spesialisert kurs for de som skal operere T4-trucker, vanligvis brukt til å transportere tyngre last.

Truckførerkurs (T8): Opplæring for de som skal bruke T8-trucker for spesialiserte løft og håndtering.

Maskinførerkurs (M1-M6): Dekker opplæring for å kjøre ulike typer anleggsmaskiner som gravemaskiner, hjullastere og andre typer maskiner.

G1 - Mobilkran: Få sertifisering for å betjene mobilkraner, inkludert opplæring i sikker drift og vedlikehold.

G2 - Tårnkrankurs: Lær sikker bruk av tårnkraner for løfting og transport av materialer på byggeplasser.

G4 - Traverskran: Dette kurset gir opplæring i sikker bruk av traverskraner, som er mye brukt i industrien for å løfte og transportere store materialer.

G8 - Lastebilkran: Få opplæring i bruk av lastebilkraner, inkludert sikkerhetsforskrifter og praktisk opplæring i ulike bruksområder.

G11 - Anhuker og signalgiver: Lær å jobbe som anhuker og signalgiver, med fokus på sikkerhet ved tunge løft.

Brannvern og sikkerhet

Branntettingskurs: Få opplæring i hvordan du installerer branntettingsmaterialer for å forhindre spredning av brann mellom ulike områder på arbeidsplassen.

Brannvernkurs: Et grunnleggende kurs i brannvern som lærer ansatte å identifisere og forebygge brannfarer, samt bruke slokkeutstyr.

Våtromskurs

Våtromskurs Grunnmodul + Modul A: Grunnleggende opplæring i bygging av våtrom med fokus på sikkerhet og forskrifter.

Våtromskurs Grunnmodul + Modul B: Avansert opplæring i våtromsbygging, inkludert praktisk anvendelse av regler og materialer.

Våtromskurs - Oppdatering: Oppdater din kunnskap om våtromsregler og få den nyeste opplæringen innen våtromsbygging.

Hvorfor velge våre bedriftsinterne kurs?

Våre bedriftsinterne kurs er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov, enten det gjelder sikkerhet, HMS, eller spesialkompetanse innen kran- og maskinhåndtering. Med fleksibiliteten til å gjennomføre kursene på deres arbeidsplass, sparer du tid og ressurser, samtidig som dine ansatte får nødvendig opplæring av høy kvalitet.