top of page

Kunnskap gir trygghet

GTM Kompetanse er en totalleverandør av kurs og opplæring til bygg- og anleggsbransjen. Vårt hovedfokus er å tilby kvalitetsrike kurs og opplæringstjenester. Vi tilbyr nettkurs og avholder oppsatte klasseromskurs og bedriftsinterne kurs i hele Norge med interessante og lærerike kurs.

 

Våre kurs blir presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet. Med en visjon om å bidra til økt kunnskap og kompetanse i bransjen, har vi et dedikert team som jobber hardt for å møte behovene til våre kunder.

Hva gjør oss unike?

Det som virkelig skiller oss ut er vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring basert på deltakernes tilbakemeldinger. Vi lytter nøye til våre studenter og justerer kursene våre for å møte deres behov.

 

Vi er ikke bare opptatt av å levere opplæring; vi er opptatt av å levere opplæring som hjelper deg med å lykkes i ditt yrke. Vårt mål er å skape en trygg og effektiv læringsopplevelse for våre studenter, og vi tar stolthet i å se dem lykkes.

kundeservice_2.jpg

Ønsker du at vi skal ringe deg?

Vi hjelper deg gjerne! Legg igjen ditt navn og telefon nummer så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg snarest.

Takk for din henvendelse! Vi tar kontakt innen kort tid.

bottom of page